20160326 Mallorca, Spain Finnish sailing team

Mikkola toinen Qingdaossa: ”Kiva aloittaa olympiadi mitalisijalla”

Laser radial -purjehtija Monika Mikkola sijoittui toiseksi Kiinan Qingdaossa kilpaillussa olympialuokkien maailmancupissa. Hän purjehti neljänneksi mitalilähdössä, jonka voitti Suomen Erica Partanen. Regatan ykkönen oli Kiinan Dongshuang Zhang. Partanen oli kuudes.

– On kiva aloittaa uusi olympiadi mitalisijalla maailmancupista. Tuuli oli aika kevyttä koko viikon ja virta voimakas. Virran mittaaminen oli aika hankalaa, kun minulla ei ollut valmentajaa mukana. Siihen nähden olen loppusijoitukseen tyytyväinen, tasaisesti purjehtinut Mikkola kommentoi.

Elokuussa alle 21-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittaneen ja samassa ikäluokassa EM-hopeaa seilanneen Mikkolan tähtäin on Tokion olympialaisissa. Hän suuntaa tiukan kilpailuputken päätteeksi harjoittelemaan Englannin maajoukkueen kanssa.

Tulokset: http://www.manage2sail.com/en-US/event/e5737f47-e5ea-4362-ae44-e237eb36624a/#!/results?classId=b2fa1e4c-6ac6-4ef1-8bf4-96c9cbba857c